Medan du sov detta hände i natt

Senaste nyheterna om flyktingkrisen

Medan du sov detta hände i natt Senaste nytt om flyktingkrisen

Medan du sov detta hände i natt - Tre personer har omkommit i de rasande skogsbränderna i den amerikanska delstaten Tennessee, som tvingat tiotusentals personer att evakuera. Dolly Partons nöjespark Dollywood har hittills klarat sig.

USA:s näste president Donald Trump lutar åt Steven Mnuchin (till vänster) som finansminister, skriver The Washington Post. Handelsministerposten väntas gå till miljardären Wilbur Ross (till höger). Men när det gäller utrikesministerposten är det mer osäkert.

Allt fler turkiska medborgare söker asyl i EU och i Sverige. Hittills i år har dubbelt så många, 531 stycken, sökt asyl i Sverige jämfört med hela 2015, enligt SR Ekot. Migrationsverket har lagt alla asylansökningar på is på grund av det osäkra läget efter kuppförsöket i somras och kommer inom kort med nya riktlinjer.

Köerna för vissa cancerpatienter är på väg att kortas, i vissa fall rejält. Det visar en ny lägesrapport, enligt ett pressmeddelande från Socialstyrelsen, som utvärderat satsningen på en ny modell av så kallade standardiserade vårdförlopp (SVF).

Källa - 2016-11-30 06:36

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Ensamkommande gymnasiestudier
 2. Om det blir nyval
 3. Piska som i usa
 4. Efter gripandet på arlanda tvo men häktat
 5. Björklund flossar
 6. Kuratorn mobulbostäder MKB
 7. Angela merkels efterträdare
 8. Bilda regering efter valet
 9. Flyktingkaravanen
 10. Fabian fjälling

Om flyktingkrisen

Den stora flyktingkrisen i EU där över 300.000 personer har flytt över medelhavet från krig i sina hemländer.
Twitter Facebook Google+