Nattens nyheter detta hände medan du sov

Senaste nyheterna om flyktingkrisen

Nattens nyheter detta hände medan du sov Senaste nytt om flyktingkrisen

Nattens nyheter detta hände medan du sov - Med tårar i ögonen och leende läppar återförenades asylsökande Walter Armando Jiménez Meléndez från El Salvador med sin fyraårige son Jeremy på tisdagen. Då hade de varit åtskilda i sex veckor. - Jag visste inte var han var, om han åt eller hur de behandlade honom, säger fadern.

Hittills har ungefär 180 människor bekräftats omkomna i det regnoväder som har härjat delar av Japan, uppger en talesperson för regeringen. Regnet har orsakat både översvämningar och jordskred i stora delar av landet. Fortfarande pågår insatser för att söka efter saknade.

I över ett millennium har Kvilleken vakat över sin äng utanför Vimmerby. Såvitt känt är det Sveriges enda 1 000-årsek. Men nu kanske den njuter sin sista sommar.

Skolor och arbetsplatser stängdes, flygningar ställdes in och tusentals personer evakuerades i väntan på tyfonen Marias ankomst. Men Taiwan verkar ha klarat sig undan relativt lindrigt då vindarna mojnat när ovädret närmade sig landet och passerade norrut.

Källa - 2018-07-11 06:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Ensamkommande gymnasiestudier
 2. Om det blir nyval
 3. Piska som i usa
 4. Kuratorn mobulbostäder MKB
 5. Angela merkels efterträdare
 6. Bilda regering efter valet
 7. Flyktingkaravanen
 8. Fabian fjälling
 9. Ibrahim Nasrulleyev
 10. Nya lagar 2017

Om flyktingkrisen

Den stora flyktingkrisen i EU där över 300.000 personer har flytt över medelhavet från krig i sina hemländer.
Twitter Facebook Google+