Nattens nyheter detta hände medan du sov

Senaste nyheterna om flyktingkrisen

Nattens nyheter detta hände medan du sov Senaste nytt om flyktingkrisen

Nattens nyheter detta hände medan du sov - Med tårar i ögonen och leende läppar återförenades asylsökande Walter Armando Jiménez Meléndez från El Salvador med sin fyraårige son Jeremy på tisdagen. Då hade de varit åtskilda i sex veckor. - Jag visste inte var han var, om han åt eller hur de behandlade honom, säger fadern.

Hittills har ungefär 180 människor bekräftats omkomna i det regnoväder som har härjat delar av Japan, uppger en talesperson för regeringen. Regnet har orsakat både översvämningar och jordskred i stora delar av landet. Fortfarande pågår insatser för att söka efter saknade.

I över ett millennium har Kvilleken vakat över sin äng utanför Vimmerby. Såvitt känt är det Sveriges enda 1 000-årsek. Men nu kanske den njuter sin sista sommar.

Skolor och arbetsplatser stängdes, flygningar ställdes in och tusentals personer evakuerades i väntan på tyfonen Marias ankomst. Men Taiwan verkar ha klarat sig undan relativt lindrigt då vindarna mojnat när ovädret närmade sig landet och passerade norrut.

Källa - 2018-07-11 06:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Ensamkommande gymnasiestudier
 2. Fabian fjälling
 3. Ibrahim Nasrulleyev
 4. Nya lagar 2017
 5. Matilda Brinck-Larsen, tränare för Sandarnas BK,
 6. Förbjud religiösa friskolan
 7. Peter springare
 8. Leif ivan karlsson morfar
 9. Matleveranser hem loc:SE
 10. Migrationsverket internrevision

Om flyktingkrisen

Den stora flyktingkrisen i EU där över 300.000 personer har flytt över medelhavet från krig i sina hemländer.
Twitter Facebook Google+