Vi trodde att vi röstade på begränsad invandring

Senaste nyheterna om flyktingkrisen

Vi trodde att vi röstade på begränsad invandring Senaste nytt om flyktingkrisen

Vi trodde att vi röstade på begränsad invandring - Göran Persson kommenterade i Expressen den 4 september 2018 Migrationsverkets prognoser för antalet asylsökande och anhöriginvandrare de närmaste åren med orden "Det är skrämmande. Det går inte. Vi tar emot flest invandrare i Europa i relation till vår befolkning. Det där går inte att svälja. Det gör att vi under lång tid kommer att ha en situation i våra kommuner där människor är öppet arbetslösa och har svårt att komma in på arbetsmarknaden".

Under tryck från Sverigedemokraternas framgångar i väljaropinionen ändrar Socialdemokraterna sin invandrarpolitik radikalt inför valet. De går till val på en restriktiv invandrarpolitik. Centern och Miljöpartiet klamrar sig dock fast vid en naiv och orealistisk invandrarpolitik. Det avtal mellan S, MP, C och L som ligger till grund för vår nya regering innebär att centern med 7,5 procent av väljarkårens stöd tvingat Socialdemokraterna till en ny kovändning. Sverige ska ta emot ännu fler invandrare än vad de "skrämmande" prognoserna visade hösten 2018. Det är beklämmande att höra Morgan Johansson försöka motivera regeringens nya invandringspolitik med ord som medmänsklighet och humanism. Är Göran Persson och vi andra omänskliga och inhumana som sedan länge insett att svensk invandringspolitik är orealistisk? Det måste vara medmänskligare och humanare att våra äldre kan ha en vettig pension och en bra vård än att vi ska försörja arbetslösa invandrare under lång tid. Det är skrämmande när makthungern går före omtanken om väljarna och vad majoriteten av väljarna tycker.

Kovändningen i invandringspolitiken är dessutom ett svek mot oss väljare som trodde att vi röstade på en restriktiv invandrarpolitik.

Det är skrämmande! Hur kunde det bli så här?

Det är bra nog med en medmänsklig och human invandrarpolitik på EU-miniminivå.

Källa - 2019-02-08 10:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Ensamkommande gymnasiestudier
 2. Om det blir nyval
 3. Piska som i usa
 4. Efter gripandet på arlanda tvo men häktat
 5. Björklund flossar
 6. Kuratorn mobulbostäder MKB
 7. Poeten mot fascismen
 8. Angela merkels efterträdare
 9. Bilda regering efter valet
 10. Flyktingkaravanen

Om flyktingkrisen

Den stora flyktingkrisen i EU där över 300.000 personer har flytt över medelhavet från krig i sina hemländer.
Twitter Facebook Google+