Vicepresident Joe Biden har landat i Sverige

Senaste nyheterna om flyktingkrisen

Vicepresident Joe Biden har landat i Sverige Senaste nytt om flyktingkrisen

Vicepresident Joe Biden har landat i Sverige - USA:s vicepresident Joe Biden har nu landat i Sverige. Han togs emot bland annat av utrikesminister Margot Wallström (S).

USA:s vicepresident Joe Biden landade på Arlanda klockan 01. 25. Han kommer närmast från det oroliga Turkiet. Bland andra var utrikesminister Margot Wallström på plats på Arlanda för att ta emot Biden.

Besöket i Sverige omgärdas av ett stort säkerhetspådrag och enligt polisen kommer det under torsdagen vara avspärrningar och poliseskorter i Stockholm som kommer att påverka framkomligheten.

Redan från i går morse stängdes bland annat ett område vid Grand Hotel i centrala Stockholm av och vattenområdet kring hotellet är stängt för båttrafik. Dessutom är det flygförbud över centrala Stockholm under besöksperioden och busstrafiken påverkas.

På torsdagen gör Joe Biden ett officiellt besök hos statsminister Stefan Löfven (S) på Rosenbad. Där ska de bland annat diskutera flyktingkrisen, säkerhetsfrågor och samarbeten över Atlanten.

Källa - 2016-08-25 01:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Ensamkommande gymnasiestudier
 2. Om det blir nyval
 3. Piska som i usa
 4. Efter gripandet på arlanda tvo men häktat
 5. Björklund flossar
 6. Kuratorn mobulbostäder MKB
 7. Poeten mot fascismen
 8. Angela merkels efterträdare
 9. Bilda regering efter valet
 10. Flyktingkaravanen

Om flyktingkrisen

Den stora flyktingkrisen i EU där över 300.000 personer har flytt över medelhavet från krig i sina hemländer.
Twitter Facebook Google+