Wahlgrens svar efter Hammars hårda kritik

Senaste nyheterna om flyktingkrisen

Wahlgrens svar efter Hammars hårda kritik Senaste nytt om flyktingkrisen

Wahlgrens svar efter Hammars hårda kritik - Tv-profilen Filip Hammar riktade i början av augusti skarp kritik mot Micael Bindefeld.

Hammar anklagade festfixaren för att under tv-produktionen av "Fest hos Bindefeld" ha kallat arbetsplatsen för "Flyktingläger".

Nu ger sig Pernilla Wahlgren in i konflikten och bekräftar vad husvagnslägret benämndes.

- Vi kallade oss för flyktinglägret - på skoj, säger hon i podcasten "Gry och Anders med Gäster".

Micael Bindefeld, 57, har fått kritik för hur han ska ha behandlat produktionen vid inspelningen av tv-programmet "Fest hos Bindefeld" i Kanal 5. För två månader sedan anklagade Filip Hammar, 41, festfixaren för att bland annat ha kallat arbetsplatsen för "flyktinglägret".

I podcasten "Gry och Anders med Gäster" säger nu Pernilla Wahlgren, 48, att husvagnslägret där produktionen på omkring 30 personer bodde, faktiskt kallades för "flyktinglägret".

- Det stod till exempel att Micke hade kallat husvagnslägret där vi bodde för "flyktingläger". Men det var ju ett skämt. Jag och Sofia bodde ju där också, säger artisten angående Filip Hammars anklagelser.

Pernilla Wahlgren berättar i podcasten att Micael Bindefeld ibland är pedantisk och att han kan vara hård som chef, "det vet ju alla". Men hon har själv inte varit i någon konflikt med honom och hon vill inte tala för någon annan som kan vara mer "lättkänslig".

Wahlgren jämför tv-produktionen på 30 personer med de fem som har spelat in "Wahlgrens" och hon har förståelse för att Micael Bindefeld inte ville att alla skulle bo i hans hus. Artisten beskriver också husvagnsavdelningen som de bodde i som mysig.

- Där kallade vi oss för "flyktingläger" - på skoj, säger hon i podcasten.

Pernilla Wahlgren uttalar sig också om konflikten mellan Filip Hammar och Micael Bindefeld. Hon säger att det vore en sak om Hammar blivit illa behandlad själv, men att det blir svårt när han för någon annans talan.

Micael Bindefeld uppger att det inte var han som började kalla arbetsplatsen och tältanläggningen för "flyktingläger" utan att det var någon annan som gjorde det. Han tillägger att han var där varje dag och berömde de som hade fixat tältanläggningen och sa att det var otroligt snyggt.

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Källa - 2016-10-12 07:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Ensamkommande gymnasiestudier
 2. Om det blir nyval
 3. Piska som i usa
 4. Efter gripandet på arlanda tvo men häktat
 5. Björklund flossar
 6. Kuratorn mobulbostäder MKB
 7. Poeten mot fascismen
 8. Angela merkels efterträdare
 9. Bilda regering efter valet
 10. Flyktingkaravanen

Om flyktingkrisen

Den stora flyktingkrisen i EU där över 300.000 personer har flytt över medelhavet från krig i sina hemländer.
Twitter Facebook Google+