Ericsson långsammast i F1 träning

Senaste nyheterna om Formel 1

Ericsson långsammast i F1 träning Senaste nytt om Formel 1

Ericsson långsammast i F1 träning - Marcus Ericsson fick inte köra den första träningen inför Malaysias GP. Och fredagens andra formel 1-träning slutade 20 minuter i förtid på grund av en krasch, så svensken lyckades inte få till någon bra varvtid. Sauberförarna var allra sämst, Pascal Wehrlein hade 19:e tid och Ericsson 20:e.

I den första träningen var det monegasken Charles Leclerc som körde Ericssons bil. Han fick 15:e tid och var något snabbare än Wehrlein.

Red Bull-förarna Max Verstappen och Daniel Ricciardo dominerade under den första träningen, som startade försena efter ett regn. I den andra träningen var det Ferrari som var snabbast genom VM-tvåan Sebastian Vettel och Kimi Räikkönen. VM-ledaren Lewis Hamilton hade sjätte varvtid vid båda tillfällena.

Det var Haas-föraren Romain Grosjean som kraschade efter att ha kört på ett brunnslock som öppnat sig. Han klev ur oskadd ur bilen, men träningssessionen rödflaggades av säkerhetsskäl och avbröts därmed.

Källa - 2017-09-29 11:27

Liknande nyheter

    Mest läst:
  1. Senaste nytt formel 12019
  2. Formel 1 Nyheter
  3. Lauda begravning
  4. Henry braag formel 1

Om Formel 1

Formel 1 (F1), motorsport med formelbilar, ingår i världsmästerskapet för Formel 1 (FIA Formula One World Championship), Grand Prix GP. Förare och konstruktörer tävlar om poäng i respektive klass, poängen räknas ihop för avgörandet av vem som vinner. F1 bilarna anses vara dom snabbaste inom bilsport med hastigheter upp till 380 km/h.
Twitter Facebook Google+