Uppgifter Apple vill köpa lyxbilskoncern

Senaste nyheterna om Formel 1

Uppgifter Apple vill köpa lyxbilskoncern Senaste nytt om Formel 1

Uppgifter Apple vill köpa lyxbilskoncern - Apple överväger att förvärva hela, eller köpa in sig i, brittiska lyxbilskoncernen McLaren Technology Group, som kanske är mest känd för sitt Formel 1-stall.

Det rapporterar Financial Times och hänvisar till tre personer med insyn i förhandlingarna som också säger att diskussioner påbörjades för flera månader sedan.

McLarens verksamhet består av allt från fordonsteknik och bildatasystem till chassimaterial. Apples intresse kan ses som ytterligare tecken på att Iphone-tillverkaren på allvar vill in i bilbranschen.

McLaren, som går med förlust, värderas till 1-1,5 miljarder pund, enligt FT:s källor, som dock understryker att det inte är säkert att det blir någon affär.

Källa - 2016-09-21 17:27

Liknande nyheter

    Mest läst:
  1. Senaste nytt formel 12019
  2. Formel 1 Nyheter
  3. Lauda begravning
  4. Henry braag formel 1

Om Formel 1

Formel 1 (F1), motorsport med formelbilar, ingår i världsmästerskapet för Formel 1 (FIA Formula One World Championship), Grand Prix GP. Förare och konstruktörer tävlar om poäng i respektive klass, poängen räknas ihop för avgörandet av vem som vinner. F1 bilarna anses vara dom snabbaste inom bilsport med hastigheter upp till 380 km/h.
Twitter Facebook Google+