Persson Driv frågor som berör människor

Senaste nyheterna om Nato

Persson Driv frågor som berör människor Senaste nytt om Nato

Persson Driv frågor som berör människor - Nedbrytningarna av SCB:s opinionssiffror som presenterades på måndagen visar att Socialdemokraterna kraftigt tappar arbetarväljare, både LO-anslutna och icke anslutna.

Men Göran Persson är inte alltför oroad av stödet för partiet.

- Skulle SCB bli valresultat så är det ju en fortsatt Löfvenregering. Det är viktigt att komma ihåg. Just nu är det ett oerhört fokus på Socialdemokratins kris, men de borgerliga är ju i ett ännu sämre läge, vilket ingen tycks vilja prata om, säger Persson.

Han anser att S måste fokusera på frågor som berör människors vardag och som är partiskiljande.

- Jag tycker att vi sa gå ut och tydligt säga nej till Nato i den här valrörelsen, eftersom de borgerliga vill säga ja till Nato.

- Jag tycker att vi ska gå ut tydligt och säga att vi ska höja pensionerna, och höja dem så kraftigt att vi också måste höja avgifterna till pensionssystemet.

- Jag tycker att vi ska gå ut och säga att vi inte ska ha en enda vinstdrivande skola i Sverige. Vinster hör inte hemma i skolsystemet.

- Och jag tycker att vi ska gå ut och säga att vi ska ha ett rättvist skattesystem, där kommunalskatten är det mest utmanande med ju sämre service desto högre skatt betalar du, säger Göran Persson.

Följ

Källa - 2018-06-12 11:06

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Undantagstillstånd
 2. Menscertifiering
 3. Demonstration NATO organisationer
 4. Nato övning norge
 5. Militärövning gotland2017
 6. Angela merkel och trump nato
 7. Militärövning gotland2017
 8. Nato stridsvagnar till baltikum
 9. Wallströmdoktrinen
 10. Zlatan ibrahimovic reaction language:SV

Om Nato

Ska Sverige gå med i Nato? Följ nyhetsflödet från svensk media och den politiska debatten. Alla nyhter om Sveriges eventuella medlemskap i Nato.
Twitter Facebook Google+