Asllani prisad när Fotbollsgalan tjuvstartade

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Asllani prisad när Fotbollsgalan tjuvstartade Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Asllani prisad när Fotbollsgalan tjuvstartade - När Fotbollsgalan drog igång med prisutdelning innan själva tv-sändningen fick Kosovare Asllani, Linköpings och landslagets stjärna, priset för årets mittfältare.

"En mentalt stark idrottskvinna som i en ny roll tagit eget ansvar för sin fysiska och taktiska utveckling", lyder motiveringen.

På herrsidan gick priset till Emil Forsberg, som emellertid inte var på plats. Forsberg förbereder sig inför Champions League-matchen hans Leipzig spelar mot Monaco på tisdagen.

"I hårdast möjliga konkurrens har han tagit sitt lag och sig själv till nya nivåer", beskrev juryn som anledning till att Forsberg får priset.

Kvällens första pris delades ut till Elisabeth Gunnarsdottir. Hon belönades med priset för årets tränare på damsidan för sitt arbete med Kristianstad som kom femma i damallsvenskan.

Några av priserna delades ut innan själva galan drar igång vid 20-tiden i TV4.

På galan, som leds av Anna Brolin och Frida Nordstrand, delas bland annat priserna ut till årets bästa spelare, Guldbollen och Diamantbollen.

Zlatan Ibrahimovic har fått Guldbollen tio gångar, men sedan han hoppade av landslaget i fjol har de spekulerats i att någon annan spelare ska få priset i år. Guldbollen delas ut sist på galan, strax före klockan 22.

Zlatan Ibrahimovic är dock inte på plats på galan.

Källa - 2017-11-20 19:17

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+