Björn Ranelid dök upp hos Malou med hästsvans

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Björn Ranelid dök upp hos Malou med hästsvans Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Björn Ranelid dök upp hos Malou med hästsvans - Efter 41 år är kärleken ännu lika stark mellan Björn och Margareta Ranelid.

I en helt ny look för Björn - med hästsvans - berättade paret öppenhjärtigt om kärleken, kriserna och hur andra kvinnor ibland väljer att inte "se" Margareta.

- Det är kränkande tycker jag. Väldigt kränkande, säger Margareta hos Malou von Sivers i TV4.

Han har en tiger på bröstet - nu har han även hästsvans. I veckan dök Björn Ranelid, 67, upp med sin nya stil hos Malou von Sivers i TV4. Något som uppmärksammades stort på sociala medier.

Sedan tidigare är det känt att författaren är en stor beundrare av Zlatan Ibrahimovic. Är det månne därifrån inspirationen kommer?

-Jag tänker aldrig i termer av att ha en ny stil för det är inte mitt liv, jag går inte och spekulerar i om jag ska se ut på ett visst sätt eller byta stil. Utan nu kändes det mest rätt skönt att jag inte behöver klippa mig. Och så har jag inte rakat mig på fem dagar, säger Björn Ranelid till Aftonbladet.

Pratade kärlek hos Malou

Intervjun då - jo, den kom att handla om kärlek, vilket var dagens tema i programmet. Den 13 februari 2017 har Margareta och Björn Ranelid varit tillsammans i 41 år.

För Malou beskriver de en tid som gått både upp och ner. De träffades i Lund på en dans och det första Margareta föll för var Björns ögon.

Björn i sin tur föll för Margaretas sätt att vara - han säger sig minnas varje detalj av deras första träff.

-Han hade vänliga, vackra blå ögon. Han såg väldigt bra ut, var väldigt snäll och trevlig. Men jag förstod inte allt han sa, säger Margareta, som då bodde i Uppsala, i programmet.

Det här var innan Björn Ranelid blev en av Sveriges mest kända författare, och trots att Margareta inte ville ha någon som tidigare hade varit gift, eller var sportfanatiker, blev de ett par. Ett sätt att hålla ihop har, enligt paret, varit att alltid skratta ihop. Men det har också funnits tuffa perioder. Särskilt när det handlat om Björn Ranelids offentlighet och vissa saker som han har sagt.

- Jag reagerar på ett sätt som jag borde ha gjort från början. Margareta är klokare än jag och har ett mer besinningsfullt förhållningssätt till offentligheten. Hon är mer eftertänksam och det blir en bra balans. Jag har lärt mig mycket av Margareta, säger Björn Ranelid om tillsägelserna från hustrun -som aldrig någonsin har kallat "Maggan".

Det förklarar han att man inte får.

"Blir illa berörd"

Ett annat tufft faktum för paret är att många, på grund av Björns offentlighet, vänder sig direkt till honom i exempelvis konversationer eller vid nya möten.

-Väldigt ofta så syns jag inte eller så väljer de att inte se mig och går direkt på Björn. Det är kränkande tycker jag. Väldigt kränkande, speciellt kvinnor är bra på det här och det känns ännu sämre tycker jag, säger Margareta.

- Jag blir väldigt illa berörd, jag vill inte umgås med dem längre. Margareta är viktigare än vad jag är, svarar Björn i programmet.

Ett sätt att komma runt problemet är att Björn vänder uppmärksamheten mot sin hustru. Och efter 41 långa år är kärleken fortfarande stark.

Framöver kommer vi också få se mer av paret i tv. Enligt Björn Ranelid är flera hemliga tv-projekt på gång -där både han och Margareta är involverade.

Källa - 2016-12-09 15:09

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+