Borttagna filmen Zlatan i nytt samarbete med norsk komiker?

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Borttagna filmen Zlatan i nytt samarbete med norsk komiker? Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Borttagna filmen Zlatan i nytt samarbete med norsk komiker? - Filmklippet som publicerades under onsdagens eftermiddag visade Zlatan Ibrahimovic i vad som troligen är en filmstudio. I bakgrunden syntes en grön skärm och ljussättning, som om en inspelning pågick.

- Hallå allesammans, jag ville bara presentera min nya agent Dex. Allvarliga grejer är på gång, han tar mig till nästa nivå. Så höll ögonen öppna, sa Zlatan Ibrahimovic och vände kameran mot Jørgen Kjønø.

Jørgen Kjønø är norsk skådis, filmskapare och ståupp-komiker. Han ligger bland annat bakom reseserien Dexpedition, som sänts på MTV Europe.

Det korta filmklippet låg uppe i ungefär fem minuter, sedan togs det bort.

Källa - 2017-11-29 14:17

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+