Britterna väljer Borg före Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Britterna väljer Borg före Zlatan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Britterna väljer Borg före Zlatan - Zlatan Ibrahimovics flytt till Manchester har gjort fotbollsstjärnan mer populär bland britterna. Men den mest populäre svensken är fortfarande Björn Borg.

Tennislegendaren toppar listan över britternas favoritsvensk före Ibrahimovic och skådespelarikonen Greta Garbo. Enligt en undersökning som gjorts på uppdrag av spelbolaget Betsson fick Borg, som tog fem Wimbledon-titlar, 19 procent av rösterna medan Ibrahimovic och Garbo fick 8 procent.

Sportfavoritlistan toppas förstås av Borg på 20 procent före Ibrahimovic på 11 och den förre fotbollsstjärnan i Celtic, Henrik Larsson, på 6 procent.

Bland britter i åldrarna 18-34 år är Ibrahimovic den mest populäre svensken.

Källa - 2016-11-28 12:03

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+