De Bruyne ska krossa Zlatans dröm igen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

De Bruyne ska krossa Zlatans dröm igen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

De Bruyne ska krossa Zlatans dröm igen - BORDEAUX. Manchester City-stjärnan Kevin De Bruyne släckte Zlatan Ibrahimovics Champions League-dröm.

Nu ska han göra samma sak mot Zlatan i EM.

- Sådan är fotbollen, alla tänker på sitt eget bästa, säger belgaren med ett skratt.

Kevin De Bruyn har redan tagit en stor seger mot Zlatan Ibrahimovic den här säsongen.

Belgaren gjorde två av målen när Manchester City slog ut Paris SG med sammanlagt 3-2 i kvartsfinalen av Champions League.

Den här säsongen var det sista chansen för Zlatan Ibrahimovic att vinna Champions League och ni i Manchester City skickade ut PSG. Vill du skicka ut honom från EM också? Vad har du emot honom…?

- Haha. Sådan är fotbollen, alla tänker på sitt eget bästa. Han vill göra bra ifrån sig med Sverige, men vi har vår egen agenda med Belgien. Jag hoppas vi gör en bra match och vinner, säger De Bruyn när han som en av två spelare möter media dagen efter Belgiens 3-0-seger mot Irland.

Vad skulle det betyda för Premier League och staden Manchester att få en spelare som Zlatan Ibrahimovic?

- Jag vet inte, ärligt talat. Han får göra vad han vill. Det skulle vara ett stort tillskott till Premier League. Det finns många väldigt talangfulla spelare där och med alla pengar som kommer in så kommer det komma ännu fler.

Hajp kring Zlatans lag

- Om han kommer dit kommer det bli en bra atmosfär kring det laget. Det kommer bli mycket hajp kring det laget. Förväntningarna kommer också bli stora på att de ska vinna något också, säger Kevin De Bruyne.

Det var ett annat lugn som vilade över den belgiska EM-basen i Le Haillan väster om Bordeaux dagen efter 3-0-segern mot Irland.

Borta var en väldigt stor del av de kritiska frågorna som haglade efter 0-2-förlusten mot Italien.

Kevin De Bruyne som var en av två spelare som mötte media verkade inte heller direkt darra inför sista gruppspelsmatchen mot Sverige.

Har du sett något av Sveriges matcher i EM?

- Jag såg delar av den första matchen, inte så mycket. Sedan såg jag lite på Italienmatchen i omklädningsrummet innan vi skulle träna. Men det var ingen bra fantastisk match om jag ska vara ärlig.

Sverige har inte haft ett enda avslut mot mål än så länge. Är det bra för er?

- Jag hoppas det är kvar på noll skott mot mål efter att vi har mött dem, säger De Bruyne med ett brett leende.

Mer öppen match

- Det blir en annan match mot oss, Sverige måste anfalla eftersom de behöver vinna så förmodligen blir det en mer öppen match. Förhoppningsvis ger det oss en fördel också.

Har ni pratat om att ta hand om Zlatan Ibrahimovic på något speciellt sätt?

- Nej, inte än. Vi har haft fullt upp med matchen mot Irland. I dag är det en mellandag. Jag förväntar mig att vi börjar förbereda oss på Sverige från och med i morgon (måndag).

- Vi vet att Sverige har ett bra lag och med Zlatan som en klasspelare, men det finns andra saker vi behöver börja med i morgon. Wagner

Källa - 2016-06-19 19:16

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+