Det tröjnumret får Zlatan i Man Utd

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Det tröjnumret får Zlatan i Man Utd Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Det tröjnumret får Zlatan i Man Utd - Manchester United har meddelat säsongens tröjnummer.

Vilket Zlatan Ibrahimovic får på ryggen?

Nummer 9.

Sedan Zlatan Ibrahimovic, 34, blev klar för Manchester United har det spekulerats i vilket tröjnummer svensken ska få. På senare tid har det pratats om nummer 11 och nummer 99. Det nummer det kanske pratats mest om är dock nummer 9. Redan innan övergången var offentliggjord publicerades Twitter-bilder på Ibrahimovic med nummer 9 och The Sun gick ut med uppgifter om att svensken skulle tilldelas "nian" vid en övergång.

Tar över Martials tröja

Nu har Manchester United bekräftat kommande säsongs tröjnummer - och det blir nummer 9 för svensken. Zlatan Ibrahimovic tar därmed över Anthony Martials tröja. Fransmannen får istället Adnan Januzajs gamla nummer 11.

Beslutet innebär att Ibrahimovic för första gången sedan tiden i Barcelona kommer bära nummer 9. Förutom under säsongen i Barcelona har Ibrahimovic även burit "nian" i Malmö FF, Ajax och Juventus.

Källa - 2016-07-21 18:17

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+