Dom i förtalsmål mot Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Dom i förtalsmål mot Zlatan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Dom i förtalsmål mot Zlatan - Den centrala delen i målet är den filmsekvens där Ulf Karlsson uttalar sig om Zlatan Ibrahimovics tid i Juventus:

- Man kan också säga så här, att Zlatan gick upp tio kilo i muskler under perioden i Juventus. Det var ju rätt så snabbt, på ett år gjorde han det, på ett år, sade Ulf Karlsson under en paneldebatt om bland annat dopning.

Karlsson stod också kvar vid sina uttalanden i en intervju i en lokaltidning i samband med debatten.

Enligt Ulf Karlssons försvarare Johan Eriksson borde rättegången dock bara ha handlat om uttalandena under själva debatten. Det som sades till tidningen handlar snarare om ett tryckfrihetsbrott om det ska prövas i rätten, hävdade advokaten.

Zlatan Ibrahimovic själv var inte närvarande under rättegången men fotbollsstjärnans juridiska ombud anförde att Ulf Karlsson borde ha insett att uttalandena skulle få stor spridning och att han borde dömas för grovt förtal.

Om Karlsson döms blir straffet troligen böter. Zlatan Ibrahimovic har inte krävt något skadestånd, men vill att Ulf Karlsson betalar hans rättegångskostnader.

Källa - 2017-01-09 06:06

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+