Emil Forsberg hoppas på Zlatan i VM

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Emil Forsberg hoppas på Zlatan i VM Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Emil Forsberg hoppas på Zlatan i VM - Sverige tog sig till VM via en playoff-bragd mot Italien. Och Janne Andersson hade knappt fått Rysslandsbiljetten i sin hand innan frågorna kom om huruvida Zlatan Ibrahimovic skulle åka med.

Frågan är flitigt diskuterad.

Men flera av landslagsspelarna hoppas.

Emil Forsberg är en av dem.

- Naturligtvis vore det häftigt för oss att få honom tillbaka. Och för hans egen del tror jag det vore ytterligare ett VM ett stort kapitel i hans liv och karriär, säger Emil Forsberg till tyska Sport Bild.

Emil Forsbergs RB Leipzig spelar ikväll en avgörande match i Champions League. Svensken missar dock den matchen med en magmuskelskada.

Källa - 2017-12-06 13:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+