F1 föraren jämför sig med Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

F1 föraren jämför sig med Zlatan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

F1 föraren jämför sig med Zlatan - Den 18-årige kontroversielle föraren är i fokus när formel 1-cirkusen kommer till Ferraris hemstad Monza i Italien. För Ferrari-fansen gillar inte vad Verstappen gjorde mot Kimi Räikkönen och Sebastian Vettel på Spa i söndags då han såg till att alla tre bilarna fick skador, men kunde köras vidare, när han försökte sig på att köra om.

- Jag har sagt åt honom att inte berätta var han bor under dagarna i Monza eftersom det kan finnas några arga fans, säger Red Bull-stallets chef Christian Horner skämtsamt.

Den unge nederländaren tycker inte att han behöver ändra sin offensiva körstil och drar paralleller till den svenske fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

- Om Ibrahimovic vill attackera, då attackerar han. Jag ändrar inte körstil för att andra förare säger åt mig att göra det, säger Verstappen.

Britten Lewis Hamilton är ute efter rekord och milstolpar i söndagens lopp. Dels kan han ta sin 50:e F1-seger, dels kan han bli den förste sedan Juan Manuel Fangio 1950 att vinna på Monza tre år i rad. Mercedesföraren var näst snabbast, efter stallkompisen Nico Rosberg, i första träningen. Max Verstappen var åtta och den svenske Sauber-föraren Marcus Ericsson hade 15:e varvtid.

Källa - 2016-09-02 12:47

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+