Fiaskot Utslaget i kvartsfinal igen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Fiaskot Utslaget i kvartsfinal igen - 15:e försöket.

Men det blir ingen CL-titel för Zlatan Ibrahimovic den här säsongen heller.

PSG är utslaget efter en svag insats i returen mot Manchester City.

I mars 2009, efter Inters förlust mot Manchester United, vädrade Zlatan Ibrahimovic sin besvikelse och dundrade: "Jag gör allt för att vinna den här jävla Champions men det går inte min väg".

Kommer det någonsin göra det?

Frågan måste återigen ställas efter att svensken och hans PSG slagits ut redan i kvartsfinal för fjärde året i rad.

Hart hjälte

PSG var piskat att göra mål efter 2-2 i första mötet.

Då bjöd man på en ytterst blek prestation.

City skapade flera målchanser redan i den första halvleken, fick en straff (som Sergio Agüero missade) och flera PSG-spelare - framförallt Serge Aurier - stod för en rad felpassningar.

I den andra halvleken spelade miljardlaget från Paris upp sig en aning och "Ibra" testade Joe Hart med en vass frispark från 25-30 meter. Men den engelske landslagskeepern stod pall - och med kvarten kvar att spela klev Kevin De Bruyne fram och sköt City till semifinal.

Ett par minuter senare kom Edinson Cavani loss i djupled men Joe Hart svarade för ännu en fenomenal räddning. Med fem minuter kvar att spela hade Ibrahimovic en boll i nät. Men svensken vinkades av för offside och matchen slutade 1-0 till City vilket gör att "The Citizens" går vidare med totalt 3-2.

Sista chansen?

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med PSG går ut i juni och 34-åringen har mer eller mindre slagit fast att han inte kommer spela i Paris nästa säsong. Frågan är bara var han ska spela. Om han någonsin kommer få en bra, sista, chans att vinna "den där jävla Champions". . .

- Det här kan ha varit det. Vi vet inte, vi vet inte ens om Zlatan själv vet, men det är fullt möjligt att det här var det sista vi såg av Zlatan Ibrahimovic i Champions League. Vi har diskuterat det förut, men nu är det skarpare läge än tidigare med tanke på hans ålder och osäkerhet kring framtida klubb, säger Sportbladets Erik Niva i Viasat Fotboll.

Ronaldos hattrick räddade Real Madrid

Källa - 2016-04-12 22:37

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+