Forsberg och Durmaz matchvinnare se målen här

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Forsberg och Durmaz matchvinnare se målen här - Första matchen från start i Bundesliga och Emil Forsberg tog chansen direkt. Gav Leipzig ledningen på straff och spelade fram till två mål när Hamburg krossades med 4-0 på bortaplan.

Noterades för en målgivande passning när Hannover fick 3-3 borta mot Armenia Bielefeld. Hemmalagets vänsterback var mer effektiv, fast på fel sätt. Sebastian Schuppan gjorde ett självmål på övertid i första halvlek som innebar Hannovers reducering till 1-2 - och sedan ett till på stopptid som fastställde slutresultatet till 3-3!

Första matchen från start i nya franska klubben - då blev Jimmy Durmaz matchvinnare. Toulouse vände underläge 0-1 till hemmaseger 2-1 mot Guingamp. Dansken Martin Braithwaite kvitterade på straff i 63:e minuten, två minuter senare fixade Durmaz 2-1 när han fick fritt läge mitt i straffområdet. Ola Toivonen spelade hela matchen.

Åter i truppen, men fick nöja sig med ett inhopp på stopptid när Bordeaux föll hemma mot Angers 0-1.

Andra raka förlusten i ligan och den här gången blev Zlatan mållös när United förlorade borta mot Watford, 1-3.

Efter förlusten i debuten har det rättat upp sig för Pontus Jansson och Leeds. 2-1 mot Blackburn i veckan följdes upp med 2-0 borta mot Cardiff i helgen och Leeds skuttade upp till mitten av tabellen.

Tredje raka trepoängaren när Roda bortabesegrades med 3-0 och mål av Sam Larsson i tredje raka matchen. Simon Thern har det tyngre, kvar på bänken än en gång.

Flytt från Verona i Serie B till Bologna i Serie A, men ligadebuten låter vänta på sig. Helander på bänken hela matchen när det blev stryk borta mot Napoli, 1-3, med landsmannen Emil Krafth utvisad.

Följde upp 1-1 borta mot Porto i Champions League med en säker 2-0-seger borta mot Horsens. De före detta MFF-spelarna har fortsatt förtroende.

Viktig bortaseger mot Nordsjälland, 3-2. Simon Kroon från start, utbytt med tjugo minuter kvar att spela.

1-0 borta mot OB och tredje raka nollan för Johan Dahlin. Markus Halsti tillbaka som startman och spelade hela matchen. Svenska U21-landslagsmannen Kristoffer Olsson ersatte nederländska stjärnan Rafael van der Vaart i deen 60:e minuten och blev matchvinnare en kvart senare.

Första målet för nya klubben var en nick fram till 2-0 hemma mot Zenit S:t Petersburg i Europa League. Tel Aviv gjorde även 3-0 i 70:e minuten, sedan rasade allt. Ryssarna vände till seger 4-3 inom loppet av en kvart. I israeliska ligan går laget som tåget. 3-0 mot jumbon Hapoel Ra´anana i helgen och obesegrat efter fyra spelade omgångar. Kjartansson från start, utbytt i 73:e minuten, och ännu mållös i ligan.

0-1 hemma mot Istanbul Basaksehir som toppar turkiska ligan med full pott efter fyra omgångar. Daniel Larsson åter från start, utbytt mitt i andra halvlek.

Bänkad och inbytt för andra matchen i rad, men viktig seger med 1-0 borta mot serietrean Odd. Stabaek på kvalplats nu med två poäng upp till säker mark.

Mållös så här långt den här säsongen, men i helgen kom i alla fall första segern, 1-0 mot Floriana.

Inhoppare i 67:e minuten när ligafyran Partizan hemmaslog serieledarna Crvena Zvezda med 1-0 med segermålet av brassen Leonardo i 89:e minuten.

1-0 i helgen mot Vancouver. Friberg inbytt i 72:a minuten och segermålet knappt tio minuter senare.

Källa - 2016-09-19 11:04