Galaxy ute det är förkrossande

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Galaxy ute det är förkrossande Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Galaxy ute det är förkrossande - Los Angeles Galaxy såg ut att ha kopplat greppet om en slutspelsplats. Då tappade laget allt i den andra halvleken. Houston vände och vann med 3-2 och därmed är Zlatans MLS-säsong över.

Efter förlusten lämnade svensken arenan utan att prata med medier, men den norske lagkamraten Ola Kamara säger att "det är förkrossande".

- Jag trodde verkligen att vi skulle nå slutspel, och så ser man det bara glida bort. Det är hårt, säger han i "efter matchen"-intervjun.

Zlatan Ibrahimovic och Los Angeles Galaxy behövde vinna hemma mot Houston för att gå vidare till slutspelet i MLS. Efter den första halvleken såg det ut som att laget skulle klara av det, och det var i mycket just Kamaras förtjänst. Norrmannen gjorde två mål på tre minuter och Los Angeles gick till pausvila med 2-0-ledning.

Sedan kom raset.

Romell Quioto reducerade i den 57:e minuten. Minuten senare byttes den tidigare Elfsborgförsvararen Adam Lundqvist in för Houston. Bortalagets svenska inslag fick från sin vänsterbacksposition se sitt lag göra mål på straff i den 73:e minuten genom Mauro Manotas. I matchminut 80 kom också Houstons ledningsmål genom Manotas.

Los Angeles öste på och förde matchen tillbaka till Houstons planhalva. Men vare sig Zlatan eller någon av lagkamraterna lyckades få in bollen i nät - trots flera väldigt bra lägen. Matchen slutade 3-2 till Houston och kollapsen var ett faktum.

Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Fredric Karén

Politisk chefredaktör: Tove Lifvendahl

Redaktionschef och stf ansvarig utgivare: Maria Rimpi

Chef SvD Nyheter: Maria Sundén Jelmini

Chef SvD Näringsliv: Daniel Kederstedt

Chef SvD Kultur: Lisa Irenius

Postadress Svenska Dagbladet, 105 17 Stockholm

Besök Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

Organisationsnummer 902004-3619

Telefon Kundväxel +46 8 618 02 20

Telefon Växel +46 8 13 50 00

Källa - 2018-10-28 23:53

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+