Gamla gardet tog sista chansen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Gamla gardet tog sista chansen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Gamla gardet tog sista chansen - Ola Toivonen. Den utskällde, ifrågasatte, drömmålaren mot Frankrike. Nu kan han också titulera sig VM-spelare.

- Vi har kämpat i så många år. Vi i den generationen som är den äldsta. Vi har gjort så många träningar, matcher, resor och hotellnätter tillsammans. Att då få uppleva det här med dem… det är speciellt, säger 31-åringen med glansiga ögon.

Den generation han tänker på är i synnerhet U21-kompisarna Marcus Berg och Mikael Lustig.

- Wow, när man sitter där i omklädningsrummet tillsammans, man blir nästan tårögd när man tänker på det.

Mikael Lustig ansluter till samtalet.

- Det var många som var lite skeptiska när det äldre gardet [Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström, Andreas Isaksson] la av. Det var många duktiga spelare. Det var dags för oss att kliva fram och jag tycker att vi har tagit hand om de yngre på ett bra sätt. Vi har inga grupperingar alls utan vi bara kör, säger Mikael Lustig.

Och den speciella relationen till vissa spelare?

- Jag har spelat med Mackan |Berg] och Toivonen sedan jag var 17 år. Och nu är vi i VM.

Ola Toivonen pekar på kollektivet.

- VI har tagit en match i taget. Vi vet att vi inte är bäst och vi därför måste löpa för varandra hela tiden. Man måste lita på varandra, det handlar om att täcka upp. Förutom Bulgarienmatchen har det varit genomgående fantastiskt, säger Ola Toivonen.

Källa - 2017-11-14 00:59

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan kollektion
 3. Zlatan collektion
 4. Zlatan skada
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan skadad
 7. James corden zlatan
 8. Zlatans ovanliga skada
 9. Alexander isak familj
 10. Emil år Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+