Hamrén Vi måste höja oss rejält

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Hamrén Vi måste höja oss rejält Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Hamrén Vi måste höja oss rejält - När Hamrén snabbsummerade fastnade han i det uppenbara, det alla såg på Friends eller via diverse digitala plattformar.

- Det är skoj med en seger. Jag är glad att vi gör tre mål och att det är tre målskyttar som inte heter Zlatan Ibrahimovic.

- Att det är fler än Zlatan som gör mål.

- Jag är glad att vi håller nollan och jag är också glad att vi, som det ser ut, inte har några allvarliga skador. De bitarna är jag väldigt nöjd med.

Seglar inte i väg

Men de som seglar i väg och tror att 3-0 mot ett blekt Wales ger garantier om ett lyckosamt svenskt gruppspel i Frankrike har ingen vän i Erik Hamrén.

- Vi måste förbättra en massa saker, både defensivt och offensivt. De som snackar om att vi går vidare efter det här vet inte vad de pratar om.

- Vi har saker att jobba med, men jag vinner förstås hellre med 3-0 än förlorar med 0-3.

Om Isaksson kan spela, har du din startelva klar då?

- Jag vill fundera lite till på den här matchen och jag vill framför allt kika på klippen. Då ser man tydligare vad som är bra och mindre bra. Om du tittar på helheten här i dag och på matchen mot Slovenien, tycker jag att vår backlinje är väldigt bra.

- I dag fick vi till vårt mittfält bättre än i Malmö. Jag tycker att spelarna tog till sig av kritiken och de saker vi tog upp då och som vi jobbat på.

På rätt väg

- I perioder blir det att några jobbar tillsammans och andra gör det inte. I perioder är vårt passningsspel för dåligt. De farligheter Wales hade gav vi dem. Det får vi inte göra i EM, då blir vi straffade. Vi vet att vi måste höja oss rejält innan gruppspelet, men vi är på rätt väg och jag fick en del positiva svar, säger Hamrén.

Han var glad att se Martin Olsson i gott skick, liksom Ludwig Augustinssons inhopp, att Oscar Lewicki klarade sig så bra - och inte minst att Albin Ekdal var tillbaka betydligt fortare än han hade räknat med.

- Ekdal har imponerat på mig. När jag tog med honom i truppen häromdagen såg jag honom inte som en startspelare mot Irland och jag hade inte tänkt att han skulle spela här i dag, men han har tagit ofantliga kliv de här dagarna och fick ett antal minuter vilket var bra.

- Fortsätter han den här utvecklingen är han med och konkurrerar om en startplats, säger Hamrén.

Landslaget lyfter mot Frankrike på tisdag, men Hamrén reser redan på måndagen.

- Jag åker med några andra ledare och förbereder ankomsten. Jag åker dit för att jobba, framför allt med klippen tills spelarna kommer.

Källa - 2016-06-05 19:48

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+