Hamrén Vi möter Europas bästa

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Hamrén Vi möter Europas bästa Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Hamrén Vi möter Europas bästa - Vid förlust mot nationen som är tvåa på världsrankningen är EM över, Hamréns tid som förbundskapten förbi och Zlatans era inom svensk fotboll slut.

Att spela 0-0 räcker inte i några lägen. 1-1 kan räcka beroende på andra resultat och varningar. Det är inför tisdagens matcher inte ens säkert att en seger mot Belgien tar Sverige vidare. Men Hamréns räknar inte på de olika alternativen inför matchen.

- Det är inte något vi räknar med just nu. Vi går för seger innan, men det innebär inte att vi kommer gå hundra framåt från början. Vi möter att väldigt bra lag, de är rankade tvåa världen, vi är 35, säger Hamrén.

Hamrén har lyxen att veta exakt vilka förutsättningar som gäller vid avspark. Det kommer att stå klart efter Islands och Portugals matcher som börjar klockan 18 i morgon. Sveriges match mot Belgiens blåser den tyske domaren Felix Brych i gång klockan 21. En sak är dock säker. Sverige måste göra minst ett mål för att kunna nå åttondelen och har ännu inte haft ett eget avslut på mål under två matcher.

- Vi har inte fått till den offensiv vi har önskat, säger Hamrén.

Förbundskaptenen antyder att Sverige trots allt kommer att spela försiktigt.

- För oss krävs det att vi går framåt med kloka huvuden och bra positioner så att vi inte öppnar upp oss. Jag tar gärna ledningen, men jag har inte något emot om det är oavgjort inför sista 20 heller. Vi har en plan för hur vi ska jobba med en forcering naturligtvis, säger han.

- Vi möter kanske Europas bästa offensiv, det blir en väldig utmaning för oss. Men klarar vi av det så har vi större möjligheter att skapa målchanser än mot Italien.

Vid seger mot Belgien talar det mesta för att Sverige slutar tvåa i gruppen bakom Italien och får möta segraren i gruppen med Island, Österrike, Ungern och Portugal i åttondelsfinal i Toulouse den 26 juni.

- Vi fokuserar på vår match. Men självklart har vi scouting på potentiella motståndare.

Nice, TT:s utsända

Källa - 2016-06-21 17:26

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+