Hamréns svenska EM trupp

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Hamréns svenska EM trupp Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Hamréns svenska EM trupp - Det blev en väntad EM-trupp från Erik Hamrén.

Patrik Carlgren, Pontus Jansson, Oscar Lewicki, Oscar Hiljemark och Emir Kujovic knep vad som pekats ut som de sista platserna.

- Jag skrek rakt ut, säger Patrik Carlgren i SVT.

I försvaret blir det sju backar där Torinos Pontus Jansson knep den sista mittbacksplatsen. Därmed petas Borussia Mönchengladbachs Oscar Wendt.

- Vi har Victor Nilsson-Lindelöf som komplement till högerbacken med "Seb" (Sebastian Larsson) och har en annan lagdel där jag ville ha ytterligare en spelare, säger Erik Hamrén.

Den extra platsen fanns på mittfältet där U21-hjältarna Oscar Lewicki och Oscar Hiljemark båda tog plats. Detta samtidigt som Albin Ekdal finns med men fortfarande är osäker till spel.

Båda U21-hjältarna med

- Det är kul att vara med såklart och en ära att få representera mitt land. Övergången från U21 har varit väldigt smidig och jag har blivit omhändertagen på ett bra sätt av de som varit med längre, säger Lewicki i SVT.

I anfallet är det som väntat Zlatan Ibrahimovic, John Guidetti och Marcus Berg. De får sällskap av allsvenske skytteligavinnaren Emir Kujovic.

"En dröm"

- Det är såklart en dröm sedan man var liten. Det ska bli jättekul. Jag hoppade hela tiden men trodde gjorde jag inte innan jag fick samtalet i dag. Jag borde kanske spelat in det (haha). Det var svårt att beskriva, säger Kujovic.

På målvaktsposten bekräftade Erik Hamrén att Andreas Isaksson är given etta. Veteranen kompletteras med FC Köpenhamns Robin Olsen och AIK:s Patrik Carlgren.

- Det är en dröm som går i uppfyllelse. Jag kanske inte får så mycket speltid men åker dit för att göra allt för truppen och laget. Jag skrek ut på Karlberg (AIK:s träningsanläggning) när jag fick reda på det, säger Patrik Carlgren i SVT.

Källa - 2016-05-11 19:26

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+