Han måste be om ursäkt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Han måste be om ursäkt Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Han måste be om ursäkt - Agenten Dimitri Seluk dömde ut Pep Guardiola för att han har placerat Yaya Touré i frysboxen.

Nu kräver Manchester Citys manager en ursäkt.

- I dag tror agenterna att de är större än vad de är. Han måste be om ursäkt. Annars får han inte spela, säger Guardiola till Daily Mail.

Pep Guardiola bortprioriterade Yaya Touré i Barcelona och ivorianen är i frysboxen sedan spanjoren tog över Manchester City.

Det gillar inte agenten Dimitri Seluk, som gick till attack mot Guardiola för två veckor sedan.

- Yaya är i väldigt bra form och redo för spel. Jag tror att han tappat sju kilo, men det kanske inte är tillräckligt bra för Guardiola. Men å andra sidan var inte ens Zlatan Ibrahimovic tillräckligt bra för Pep . . . , sa Seluk.

- City kommer att tappa miljontals supportrar från Afrika på grund av Guardiola. Nu kommer de heja på Manchester United i stället. Flera människor i Afrika säger att de aldrig kommer att se City på tv igen.


"Det var tufft för mig"

Pep Guardiola gillar inte agentens utspel.

- Jag kan inte föreställa mig att en spelaragent på min tid hade gå ut i media och talat illa om Johan Cruyff. Kanske är det den nya eran, men jag tillhör den gamla generationen, säger Guardiola enligt Daily Mail.

- I dag tror agenterna att de är större än vad de är. Om du har ett problem med mig så kan vi prata. Fram till han (agenten) ber om ursäkt kommer Yaya inte att spela.

Guardiola har inte tagit ut Touré till Citys trupp i Champions League.

- Det var tufft för mig att lämna honom utanför Champions League. Jag känner honom, jag vet att det är en bra kille, säger managern. Jönsson

Källa - 2016-09-20 17:06

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+