Hon söker kärleken i nytt tv program

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Hon söker kärleken i nytt tv program Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Hon söker kärleken i nytt tv program - Vad händer om kärleken dyker upp i snickarbyxor?

I TV3:s nya program "Händig man sökes" dejtar tre kvinnor kärlekskranka hantverkare som renoverar deras hus.

- Vi gör det här för att det är en rolig grej, säger deltagaren Johanna Björk, 37, från Vellinge utanför Malmö.

Är det bland snickarbyxor ljuv musik ska uppstå?

I alla fall är det bland borrar och hammarslag som tre kvinnor dejtar sex män vardera. De kämpar om kvinnornas gunst och går loss med charmiga framstötar.

- En kompis anmälde mig. Jag sa först nej och tänkte att det skulle bli lite skam-tv men jag blev lovad att det skulle vara ett riktigt renoveringsprogram med chans till romans och jag är nöjd, säger Johanna Björk.

Kritik för att förstärka könsroller

Programmet börjar sändas i kväll men har redan fått kritik. Kritiker menar att det förstärker gamla stereotypa könsroller.

- Vissa har sagt att det är ett sexistiskt program, att vi är några hjälplösa kvinnor som inte kan hålla i en hammare och att det är synd om männen som måste ta av sig tröjan för att de är snickare. Men hur kan man kritisera något man inte ens har sett? Vi har blivit utvalda just för att vi är tre starka kvinnor som klarar oss själva.

Och hon sticker inte under stolen med att deltagarna gärna driver med sig själva.

- Vi kan driva med det sexistiska eftersom det verkligen inte är så. Killarna har själva kastat sina tröjor och njutit av uppmärksamheten. Jag tycker att det politiskt korrekta Sverige nog kan behöva ett sånt här program för att kanske inse att man måste ha lite humor i vardagen.

"En kille måste våga stå för vem han är"

Satte du huvudet på spiken där?

- Ha ha, för mig är det här väldigt viktigt. Jag har bott själv i mitt hus och hade aldrig kunnat köpa ett hus själv om jag inte kunnat hålla i en hammare. Jag ställer inte upp för att jag är hjälplös utan tvärtom och folk kommer nog att märka det.

Vad är det för slags kille som du attraheras av då?

- Ni får ju se programmet om jag hittar min drömman men Zlatan är min kung. Jag gillar framför allt killar som har lite av den attityden. Det är lite sexigt att man vågar stå för att "detta är jag och så här gör jag". En kille måste tycka om sig själv, stå för vem han är och våga bjuda på sig själv.

Det här är singelkvinnorna

* Filippa Björling, 38, bor i Älta utanför Stockholm. Driver egen firma och har byggt om delar sitt hus själv.

* Johanna Björk, 37, bor i Vellinge utanför Malmö. Chef på ett varuhus. Lever i ett "smurfhus" som är i behov av renovering.

* Nahrin Afrayem, 31, bor på en ö vid Drottningholm utanför Stockholm. Vill ha sällskap i ölivet och hjälp att få till de sista bitarna av husfixet.

Källa - 2017-02-06 12:28

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+