Ibrahimovic Det är ett stort skämt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic Det är ett stort skämt - Bortsett från en ribbträff från Zlatan Ibrahimovic hände inte mycket i chansväg under större delen av matchen mellan Colorado och La Galaxy i MLS.

Men man kan säga att matchen tog revansch i händelser under de sista tio minuterna.

Eller som Ibrahimovic säger:

- De sista tio minuterna var kaos. De gjorde mål, vi gjorde mål, de gjorde mål, vi kunde ha gjort mål. Det var matchen. Innan dess var matchen väldigt tråkig, säger Zlatan Ibrahimovic efter matchen, enligt Expressen.

Colorado spräckte nollan först efter 79 minuter, varpå Galaxy kvitterade nästan omedelbart när Giancarlo Gonzalez nickade in 1-1 på hörna.

Strax därpå drogs unge Andre Shinyashiki ner i straffområdet i den 85:e minuten. Straffen satt där den skulle och det var återigen fördel för hemmalaget.

På tilläggstid - som varade hela tolv minuter - tryckte Galaxy på för kvittering men fick inte in bollen. Bland annat hade Rolf Feltscher ett bra läge, och Ibrahimovic var inte nöjd med missen.

- Rolf ska göra mål där. Om han gör mål och blir sparkad på efteråt, eller om han missar - sparken är fortfarande efteråt, så det stör honom inte. Man måste göra mål på sådana lägen, säger han.

Det blev starka känslor när Galaxy-anfallaren Christian Pavon först fick rött kort - men sedan klarade sig undan med gult när domaren ändrade sig. Men Colorado vann till slut med 2-1, och LA Galaxy missade därmed chansen att klättra i tabellen i jakten på en slutspelsplats. I stället ligger laget åtta i den tajta tabellen, en poäng bakom Dallas som just nu har den sista slutspelsplatsen.