Ibrahimovic imponeras av Martial

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic imponeras av Martial Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic imponeras av Martial - Manchester Uniteds Anthony Martial har kritiserats för sin inställning av tränaren José Mourinho - men hyllas nu för densamma av Zlatan Ibrahimovic.

- När han spelar så spelar han väldigt bra. Han är inte någon som gör mycket väsen av sig, han är tyst och väldigt professionell, säger Ibrahimovic till brittiska medier.

Martial blev sommaren 2015 den dyraste tonårsvärvningen i fotbollshistorien när han såldes till Manchester United från Monaco för 630 miljoner kronor, och var förra året Uniteds främsta målgörare med elva mål.

Den här säsongen har han haft det tuffare, bara fått starta tio ligamatcher och öppet kritiserats av Mourinho som ifrågasatt den unge fransmannens vinnarskalle.

Men det märker klubbens svenska världsstjärna inte av.

- Han går inte och hänger med huvudet. Han ger mycket energi, säger Ibrahimovic.

Källa - 2017-02-15 08:39

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+