Ibrahimovic målskytt på nytt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic målskytt på nytt - Hemmalagets spelövertag var eftertryckligt, men det dröjde till 82:a minuten innan matchen kändes avgjord. Då fick Zlatan Ibrahimovic bollen serverad av Paul Pogba, som i sin tur fått bollen till skänks av Sunderlands Didier Ndong. Ibrahimovic blev fri med målvakten Jordan Pickford, väntade ut honom och sköt 2-0, svenskens 50:e mål för kalenderåret.

Dessförinnan hade Ibrahimovic i slutet av första halvlek stått för en precis framspelning till Daley Blind, som lika precist placerade in ledningsmålet utom räckhåll för Pickford.

Åskådarna på Old Trafford bjöds även på ett drömmål - och även om det inte var Ibrahimovic som gjorde det var han åtminstone inblandad.

Fyra minuter efter sitt 2-0-mål slog Ibrahimovic ett inlägg till Henrikh Mkhitaryan, som liggande i luften - i misstänkt offsideläge - klackade in 3-0. Ett mål som lär vara givet i omröstningarna om säsongens mål.

Sunderland, där Sebastian Larsson gjorde sin andra match från start efter knäskadan i somras, reducerade vackert genom Fabio Morini i 91:a minuten.

På nyårsafton spelar United match hemma på Old Trafford igen, mot Middlesbrough.

Serieledande Chelsea går från klarhet till klarhet. I Boxing Day-fotbollen kom lagets 15:e seger på 18 ligamatcher - 3-0 hemma mot Bournemouth efter två mål av Pedro och ett av Eden Hazard.

Chelsea är nio poäng före spellediga Liverpool. Lika många poäng har tabelltrean Arsenal, som vann hemma mot West Bromwich med 1-0. Olivier Giroud blev segerskytt i 86:e minuten.

Crystal Palace sparkade tränaren Alan Pardew två dagar före julafton. På annandagen gjorde ersättaren Sam Allardyce sin första match i Londonklubben och fick se sitt lag spela 1-1 i Londonderbyt borta mot Watford.

Allardyce tvingades själv lämna uppdraget som engelsk förbundskapten efter bara en match sedan han framför dolda kameror erbjöd journalister, utklädda till affärsmän, hjälp att kringgå reglerna mot tredjepartsägande för att ta sig in på den lukrativa spelarmarknaden.

Källa - 2016-12-26 18:26