Ibrahimovic utanför Europa topp

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic utanför Europa topp Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic utanför Europa topp - Zlatan Ibrahimovic är inte längre med i kampen om att få Europeiska fotbollsförbundets, Uefas, pris till årets bästa spelare för säsongen 2016-2017.

Den 35-årige svenske stjärnanfallaren - som förra säsongen gjorde 28 mål på 41 matcher och vann Europa League med Manchester United - slutade på tionde plats i kampen om utnämningen, meddelar Uefa på sin webbplats.

Juventus målvakt Gianluigi Buffon, 39, Barcelonas anfallare Lionel Messi, 30, och Real Madrids ytter Cristiano Ronaldo , 32, är de tre spelarna som återstår i omröstningen där de 80 tränarna för klubblagen i förra säsongens Champions League och Europa League, samt 55 journalister fått rösta.

Vinnaren utses på en gala i Monaco den 24 augusti. Messi och Ronaldo är de enda som vunnit priset två gånger. Portugisen vann priset i fjol.

Källa - 2017-08-15 15:44

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+