Inget svar om Zlatans landslagsslut

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Inget svar om Zlatans landslagsslut Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Inget svar om Zlatans landslagsslut - Zlatan Ibrahimovic vill inte kommentera uppgifterna om att han ska sluta i landslaget efter EM.

- Inget jag tänkt på, inget jag lagt energi på. Jag har inte diskuterat det med någon, säger han på en presskonferens i Båstad, där fotbollslandslaget befinner sig för närvarande.

Ibrahimovics kontrakt med Paris Saint-Germain går ut och den svenske anfallsstjärnan sade förra veckan att han gjort sitt framtidsval. Men han har inte velat svara på vilken som blir hans nästa klubb.

Däremot är han tydlig med att han inte vill spela i allsvenskan.

- Fortfarande inte intresserad. Jag är för bra för allsvenskan, säger Ibrahimovic.

Källa - 2016-06-01 09:50

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Fotbollsgalan svt nyheter
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+