Jag har gjort rätt val för familjen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Jag har gjort rätt val för familjen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Jag har gjort rätt val för familjen - Trots att en besökande journalist från Daily Mail enträget försökte koppla ihop Zlatan Ibrahimovic och Manchester United blev inte spåret hetare.

- Jag har gjort rätt val för familjen, allt som behövs på och utanför banan, svarade Zlatan.

Presskonferensen på Friends Arena blev försenad en dryg timma efter utsatt tid. Anledningen som angavs var att träningen dragit ut på tiden och att Zlatan skulle träffa en barnorganisation.

Zlatan kanske redan går efter engelsk tid? Var en av reflektionerna bland de väntande.

Anledningen till undran om Sveriges lagkapten redan ställt in sin klocka mot den som klämtar i Big Ben var förstås de envisa ryktena om en flytt till Manchester United.

Men huvudpersonen gav inget svar. Istället motsade Zlatan sig själv genom att säga att han bestämt sig för länge sen - "jag behöver bara trycka på knappen"- för att senare konstatera att han i dag inte vet vilken klubb han hamnar i.

Sveriges lagkapten konfirmerade dock att det finns konkret intresse från England, Italien, ja hela världen.

- Jag läste någonstans att allt skulle vara klart inom 48 timmar. Vem är det som snackar? Det är viktigt att hitta råttan. Jag njuter av vad ni skriver, sa Zlatan som lade till att det inte känns brådskande med ny klubbadress bara för att EM-slutspelet väntar runt hörnet.

- Det är gott om tid. Nu ser jag fram mot två träningsmatcher och sedan turneringen i Frankrike, sade Zlatan.

Det som ändå kan tala för ett äventyr i Premier League var Zlatans utläggning om utmaningar.

- Jag måste ge mig på nya äventyr och söka nya kickar. Nu kände jag att tiden var rätt att lämna PSG, sade han.

Los Angeles Galaxy har nämnts som ny klubbadress, även om man uppges ha fyllt sin lönekvot. Zlatans uttalande om att han "har gjort rätt val för familjen, allt som behövs på och utanför banan", kan tala mer för soliga Kalifornien än regniga Manchester.

Kopplingen till José Mourinho, som förväntas presenteras som ny manager för Manchester United i dagarna, kom ändå på tal. Men Zlatan bjöd inte på några nya ledtrådar.

- Vi har pratat med varandra under flera år, jag hade en fantastisk tid med honom i Inter (en säsong). Vill en klubb ha action tar man in Mourinho. Han vet vad han gör, sade Zlatan, som kan bli aktuell för OS-spel i agusti.

- Jag finns med i bruttotruppen. Det kan bero på i vilken klubb jag spelar. Let´s see what happens, avslutade Zlatan.

Källa - 2016-05-26 13:53

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+