Janne Andersson rankas högre än Mourinho

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Janne Andersson rankas högre än Mourinho Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Janne Andersson rankas högre än Mourinho - Den svenska herrfotbollsförbundskaptenen Janne Anderssons bravader med det svenska landslaget på VM i somras har inte gått obemärkt förbi i utlandet.

I fotbollsmagasinet Fourfourtwos lista på världens 50 bästa fotbollstränare kliver Andersson in på en 17:e plats. Före namn som José Mourinho, Antonio Conte, Unai Emery och Thomas Tuchel.

"Andersson kommer garanterat bli ihågkommen som en av Sveriges bästa tränare genom tiderna", skriver magasinet som nämner bland annat valet att inte ta med Zlatan Ibrahimovic till VM som en av motivationspunkterna.

"Taktiskt skicklig och en utmärkt personhanterare som skäller ut sina spelare om de kastar benskyddstejp på omklädningsrumsgolvet", står det också i motiveringen.

Källa - 2018-11-01 17:04

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+