Jumbon Stoke stal poäng av United

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Jumbon Stoke stal poäng av United Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Jumbon Stoke stal poäng av United - Anthony Martial stod för ett starkt inhopp och såg ut att frälsa Manchester United.

Men förre Liverpool-spelaren Joe Allen fick sista ordet.

Efter ett tveksamt ingripande av målvakten David de Gea kunde Stoke kvittera till 1-1.

Zlatan Ibrahimovic hade flera bra målchanser i första halvlek, men 34-åringen lyckades inte förvalta möjligheterna på bästa vis. Men det var inte bara Zlatan som missade lägen i hemmalaget.

United fick inte utdelning förrän efter José Mourinhos dubbelbyte i den 67:e minuten.

Portugisen kastade in Wayne Rooney och Anthony Martial. Två minuter senare fick Rooney bollen i straffområdet, men stod för en dålig bollkontakt. Han fick i stället hjälp av en Stoke-spelare som stötte fram bollen till Martial.

Säsongens första mål

Den 20-årige fransmannen drog till direkt med högerfoten och sköt in 1-0 till United. Det är hans första mål i United-tröjan den här säsongen.

Efter målet skapade hemmalaget flera heta målchanser och borde ha utökat ledningen, men Stokes målvakt Lee Grant höll kvar laget i matchen.

Med tio minuter kvar på matchuret kunde bortalaget i stället kvittera. David de Gea, som ofta är bra mellan stolparna i Manchester United, stod för ett tveksamt ingripande på ett skott. Joe Allen, före detta Liverpool, utnyttjade returen och tryckte in 1-1.

Pogba nickade i ribban

Paul Pogba var nära att bli hjälte i slutminuterna. Han träffade ribban med en nick efter ett fint inlägg från Marcus Rashford.

Stoke var jumbo inför matchen, men gick förbi Sunderland i tabellen efter krysset på Old Trafford. United har spelat in tretton poäng efter sju matcher i Premier League. Zlatan har stått för fyra fullträffar.

- De har tappat åtta poäng på de fyra senaste ligamatcherna, säger Sportbladets Erik Niva i Viasats studio.

- När poängen rasar iväg i den här takten är risken att de spelar för topp fyra i stället för topp ett.

Se fler höjdpunkter på viasatsport. se och matcherna live på viaplay. se

Källa - 2016-10-02 14:50

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+