Kändisarna auktionerar ut sig för diabetes

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Kändisarna auktionerar ut sig för diabetes Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Kändisarna auktionerar ut sig för diabetes - Vad sägs om att Molly Sandén sjunger på ditt bröllop, att ha Robert Aschberg som vaktmästare eller att få bära Zlatan Ibrahimovics signerade LA Galaxy-tröja? En stor skara kändisar auktionerar nu ut sina tjänster och ägodelar till förmån för diabetesforskning.

För andra året i rad sänds Diabetesgalan på TV3 och leds av Peter Jihde och Molly Sandén. Peter Jihde utmanar vinnaren av sin auktion på padeltennismatch tillsammans med sin bror Niklas.

"Det här är verkligen nytta förenat med nöje. Vi ger köparna en upplevelse de aldrig glömmer och de ger oss chansen att kämpa ännu hårdare mot världens snabbast växande folksjukdom. Klassisk win-win. Och det behövs mot en motståndare vi ännu så länge bara kan spela oavgjort mot diabetes", säger Peter Jihde i ett pressmeddelande.

Auktionerna finns tillgängliga på Tradera att buda på fram till galans final den 14 november. Förmånstagare för insamlingen är Diabetesfonden.

Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Fredric Karén

Politisk chefredaktör: Tove Lifvendahl

Redaktionschef och stf ansvarig utgivare: Maria Rimpi

Chef SvD Nyheter: Maria Sundén Jelmini

Chef SvD Näringsliv: Daniel Kederstedt

Chef SvD Kultur: Lisa Irenius

Postadress Svenska Dagbladet, 105 17 Stockholm

Besök Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

Organisationsnummer 902004-3619

Telefon Kundväxel +46 8 618 02 20

Telefon Växel +46 8 13 50 00

Källa - 2018-11-01 06:20

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+