Karlsson nekar till förtal av Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Karlsson nekar till förtal av Zlatan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Karlsson nekar till förtal av Zlatan - Friidrottsledaren Ulf Karlsson nekar till att ha gjort sig skyldig till brottsligt förtal av Zlatan Ibrahimovic.

Det framgår i det svar som Karlsson och hans advokat Johan Eriksson i dag skickat till Värmlands tingsrätt om det enskilda åtalet från fotbollsstjärnan. Åtalet gäller att Ulf Karlsson uppges ha anklagat Ibrahimovic för att ha varit dopad.

Karlsson, som tidigare varit förbundskapten i friidrott, uttalade sig i ämnet på ett möte med Värmlands idrottshistoriska sällskap.

Källa - 2016-05-03 12:13

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+