Klart med årets Fotbollsgala

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Klart med årets Fotbollsgala - Zlatan Ibrahimovic och Hedvig Lindahl fick guld- respektive diamantbollen i fjol. Vilka spelare får utmärkelserna i år?

Det och betydligt fler pristagare kommer att offentliggöras vid Fotbollsgalan i Globen den 20 november.

"Våra svenska mästare kommer hyllas, en rad prestigefyllda priser delas ut med Diamant- och Guldbollen tillsammans med Fotbollskanalens hederspris som de finaste. Det vore häftigt att få möjlighet att tillsammans fira ett svenskt VM-avancemang på herrsidan men också visa upp fotbollens sociala betydelse", säger Håkan Sjöstrand, Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare, i ett pressmeddelande.

Källa - 2017-09-11 16:18

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan kollektion
 2. Zlatan collektion
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan skada
 5. Zlatan skadad
 6. Zlatans ovanliga skada
 7. Alexander isak familj
 8. Emil år Zlatan
 9. A-z kollektion Ibrahimovic
 10. Zlatan nyheter

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+