Klart Zlatan boken blir film får biopremiär 2021

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Klart Zlatan boken blir film får biopremiär 2021 Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Klart Zlatan boken blir film får biopremiär 2021 - När Sveriges största fotbollsstjärna genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic, 2011 gav ut en självbiografi i samarbete med författaren David Lagercrantz slutade det i succé. Boken är idag översatt till mer än 30 språk. I flera år har det diskuterats en filmatisering av boken och på torsdagen kom beskedet att det nu är klart.

Regissören Jens Sjögren, som gjort filmen "Lycka till och ta hand om varandra" samt tv-serien "Innan vi dör", ska regissera och Zlatan Ibrahimovic kommer själv att vara inblandad.

- Jag känner mig väldigt inspirerad och rörd men också lite skärrad över att vara en del av detta stora projekt, säger Jens Sjögren i ett pressmeddelande.

Filmen "Jag är Zlatan" ska börja spelas in nästa år och är tänkt att ha biopremiär 2021. Under hösten ska manuset färdigställas och roller besättas. Just nu söker man efter två unga skådespelare som ska spela Zlatan Ibrahimovic som 11 respektive 16 år.

Mattias Nohrborg, tidigare välkänd filmprofil i Malmö, blir tillsammans med Fredrik Heinig på BRF producent för filmen.

- Vi är stolta och glada att ha kommit till det här stadiet med detta mycket speciella projekt och vi hoppas att få ihop allt under nästa år. Vi älskar historien om Zlatan och vi tror att det kommer att bli en mycket speciell film, säger de i ett pressmeddelande.

Källa - 2019-05-16 09:14

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+