Kommer Zlatan ge besked i morgon?

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Kommer Zlatan ge besked i morgon? Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Kommer Zlatan ge besked i morgon? - Det var direkt efter förbundskaptenen Erik Hamréns presskonferens i Båstad på tisdagskvällen som landslagets presschef Niklas Bodell förklarade att lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic håller en presskonferens på onsdagen klockan 9. 45. Det handlar om en presskonferens som inte fanns i landslagets tidigare spikade schema.

Niklas Bodell ville dock inte uppge om det kommer att handla om något speciellt eller om huvudpersonen bara finns där för att möta media.

Det finns en del frågetecken kring Zlatans framtid både när det gäller i klubblagsfotbollen och hans framtid i det blågula landslaget.

I förra veckan rapporterade Dagens Nyheter om att de hade uppgifter om att storstjärnan slutar i landslaget efter EM. Något han själv inte kommenterat.

Zlatan Ibrahimovic valde nyligen att inte förlänga sitt kontrakt med de franska mästarna PSG och är för tillfället klubblös.

Det har spekulerats om en framtid både i europeiska toppklubbar men också utanför fotbollseuropa.

Manchester United, Milan och LA Galaxy är några av klubbarna som stjärnan har kopplats ihop med.

På måndagen gjorde han också en flört med Malmö när han från innerplan sa:

- Jag älskar Malmö. Och jag önskar att jag kunde spela i dag. Jag ber om ursäkt för det men jag kommer, jag kommer. Vänta bara på mig.

Ett uttalande som de med ljusblåhjärtan tolkade som att kan vara på väg tillbaka till Malmö FF som han lämnade för 15 år sedan.

Källa - 2016-05-31 19:38

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+