Lagerbäck gillar Zlatans klubbval

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Lagerbäck gillar Zlatans klubbval Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Lagerbäck gillar Zlatans klubbval - Efter fyra år i franska toppklubben Paris SG letade Zlatan Ibrahimovic efter en ny utmaning. 34-åringen hittade den i Premier League och Manchester United.

Det är ett val som Lars Lagerbäck, tidigare svensk förbundskapten, gillar.

- Det ska bli kul att se honom i Premier League, en liga som jag inte tycker skiljer sig allt för mycket jämfört med andra stora ligor i Europa. Jag är säker på att han kommer göra bra ifrån sig, säger han.

Lagerbäck är mitt uppe i förberedelserna inför Islands EM-kvartsfinal mot Frankrike. Trots det tog han tid på sig och svarade utförligt och genomtänkt när frågan ställdes under presskonferensen i Annecy.

- Om man ser på Zlatans cv så är det här en bra affär för honom och Manchester United. Den enda klubben som han inte riktigt lyckades i var Barcelona, så chanserna för att han ska göra bra ifrån sig nu är stora om han håller sig i form och inte råkar ut för några skador.

Annecy, TT:s utsände

Källa - 2016-07-01 12:34

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+