Laget före jaget efter Zlatans era som ensam superstjärna

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Laget före jaget efter Zlatans era som ensam superstjärna Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Laget före jaget efter Zlatans era som ensam superstjärna - Superstjärnan Zlatan Ibrahimovic har tackat för sig i fotbollslandslaget - då presenterar Sveriges nya förbundskapten Janne Andersson "ett bra gäng med mycket energi som är beredda att jobba hårt för varandra. "

Signalen om laget före jaget kan inte bli mer tydlig när svensk landslagsfotboll börjar om efter ett knackigt men ändå hajpat EM-slutspel med allt ljus på en 34-årig forward från Rosengård i Malmö.

Janne Andersson hade såklart inte tackat nej till Zlatan Ibrahimovic - som har fullt upp med att lägga ännu en fotbollsnation för sina fötter - men får å andra sidan ett annat manöverutrymme utan en spelare som, med all rätt, tar så mycket plats som Zlatan.

Fråga bara Wayne Rooney, en superstjärna som slagit straffar i Manchester United så länge att han hunnit tappa håret och skaffa nytt. Så får han plötsligt Zlatan som klubbkamrat och då är det bara att lämna över bollen.

Erik Hamrén gjorde det enda han tyckte sig kunna göra och resignerade inför den störste fotbollsspelare Sverige har haft. Det blev en fantastisk era för Zlatan Ibrahimovic med rekord på rekord, men utan ett landslag som kändes gediget och pålitligt.

För Janne Andersson är det ett perfekt utgångsläge att bygga något nytt. Förhoppningar slipper han aldrig ifrån, drömmar om framgång är en självklar och kittlande del av idrotten, däremot behöver han inte oroa sig över orimligt höga förväntningar.

Janne Andersson får den nystart som Erik Hamrén aldrig fick. Räcker det till VM-slutspelet i Ryssland 2018 är det en skräll. Räcker det till EM 2020 är det ett klart godkänt första långsiktigt mål.

Källa - 2016-08-23 15:28

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+