Lämnar hotellet via hemlig dörr

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Lämnar hotellet via hemlig dörr Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Lämnar hotellet via hemlig dörr - En egen säkerhetsvakt utanför rummet 24 timmar om dygnet och en "hemlig bakdörr" i källaren.

Så skyddas Zlatan Ibrahimovic på lyxhotellet Radisson Blu i Manchester.

"Personalen har aldrig ens sett honom", skriver tidningen Bild.

När Zlatan Ibrahimovic anlände till Manchester valde han, till mångas stora förvåning, att rata det femstjärniga hotellet Lowry som klubbens spelare vanligtvis bor på - enligt uppgift för att det saknade en pool.

Familjen Ibrahimovic/Seger valde i stället att bo på rivalklubben Manchester Citys hotell Radisson Blu i väntan på att de hittat ett hem i eller i närheten av staden.

Lämnar via källaren

Nu har tyska tidningen Bild besökt Manchester och försökt kartlägga hur den 34-årige svenskens första tid på lyxhotellet varit.

Tidningen skriver att Manchester Citys nyförvärv Leroy Sané, Ilkay Gündogan och Claudio Bravo bor på samma hotell och att trion umgås privat - medan Ibrahimovic håller sig i skymundan.

Enligt Bild har majoriteten av personalen på hotellet inte ens sett skymten av "Ibra" och när han väl lämnat hotellet har han, enligt Bild, gjort det via en "hemlig bakdörr i källaren". Käck

Källa - 2016-09-07 23:44

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+