Lilla Al Fadji säger adjö

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Lilla Al Fadji säger adjö Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Lilla Al Fadji säger adjö - Bakom den frispråkige rollfiguren Lilla Al-Fadji står Felipe "Fille" Leiva Wenger, känd från hiphop-duon Ison & Fille. Han hade aldrig kunnat tro att hans alter ego skulle få höras i etern så länge som han har gjort.

- Allt med den här karaktären har varit så speciellt, att jag har fått göra honom så länge. Att han har betalat min hyra så länge, det trodde jag aldrig, säger Felipe Leiva Wenger.

Även om Lilla Al-Fadji lämnar radion så kommer han att leva vidare. Var är inte bestämt än, men någonting "visuellt" blir det, säger han.

Ett möte Leiva Wenger sent kommer att glömma är det mellan Lilla Al-Fadji och vett och etikett-experten Magdalena Ribbing, som avled tidigare i år.

- Det var väldigt speciellt och kul och jag minns att på något sätt så klickade karaktären och Ribbing och de hade ett samtal där det kändes så på riktigt. Det var oväntat och häftigt, minns han.

Även om Fille och Lilla Al-Fadji är två helt olika personer (den ena verklig och den andra fiktiv) så har de länge drömt om att få välkomna samma gäst till radiostudion: Zlatan. Det mötet blev aldrig av, men för några år sedan fick Al-Fadji möta sin största idol, 50 Cent. Det skulle till och med ha blivit en intervju om inte den amerikanske rapstjärnan avbokat i sista stund - och kanske var det tur för lyssnarna?

- Hade vi fått den intervjun hade nog Lilla Al-Fadji fått gå i pension tidigare, säger Leiva Wenger med ett skratt.

Det allra sista avsnittet av "Lilla Al-Fadji" sänds på lördag och gästas av ingen mindre än Felipe Leiva Wenger själv. En av programmets producenter föreslog idén för flera år sedan, men först nu kändes tajmningen rätt.

- Det kommer att bli väldigt speciellt.

Han beskriver tiden i radion som "otroligt kul" och blir lite rörd när han pratar om sin följeslagare:

- Det är bara en galen karaktär som snackar en massa skit, men någonstans har jag fått vara med om så mycket tack vare den. Det hade jag aldrig kunnat tro.

Källa - 2017-12-05 09:18

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+