Lindelöf tar hjälp av Ibrahimovic

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Lindelöf tar hjälp av Ibrahimovic Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Lindelöf tar hjälp av Ibrahimovic - Det är inte säkert att de kommer att få spela tillsammans. Men så länge Zlatan Ibrahimovic rehabtränar på Manchester Uniteds träningsanläggning kommer Premier League-klubbens nye mittback Victor Nilsson Lindelöf att ta chansen att prata med sin förra landslagskollega.

- Det är bra att ha honom här för att prata lite om klubben och allt runtomkring, säger Nilsson Lindelöf till klubbens tv-kanal MUTV.

Övergången från Benfica blev helt klar på onsdagskvällen och den 22-årige svensken säger att han drömt om att en dag få spela i Premier League.

- Så det är en dröm som slår in, säger han.

- United är en av de största klubbarna i världen och vill alltid vinna titlar. Det är också mitt mål.

En plats i Manchester Uniteds backlinje är inte given, Nilsson Lindelöf konkurrerar med Eric Bailly, Marcos Rojo, Chris Smalling, Phil Jones och Daley Blind.

- Givetvis finns det många stora spelare på min position. Jag är här för att göra mitt bästa och för att hjälpa laget så mycket jag kan. Det är alltid bra att ha andra bra spelare omkring dig. När du har det så blir du själv bättre.

Källa - 2017-06-15 10:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+