Mållös Ibrahimovic bakom vändning

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mållös Ibrahimovic bakom vändning Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Mållös Ibrahimovic bakom vändning - Ibrahimovic öste in mål i Paris Saint Germain under vårsäsongen och målsuccén har fortsatt i Manchester United under hösten.

Inför nyårsaftonens ligamatch hemma mot Middlesbrough hade svensken gjort femtio mål, lika många som under kalenderåret 2012.

Både Ibrahimovic och United har visat prov på god form i december. United med fyra raka segrar i ligan, Ibrahimovic med mål i tre matcher i följd.

Sviten såg ut att kunna förlängas då hemmalaget satte full fart i den första halvleken. Särskilt som Ibrahimovic sparkade bollen i mål i 39:e minuten på ett inlägg från Anthony Martial.

Ibrahimovic gjorde det elegant, med undersidan av foten - men domaren Lee Mason underkände målet och menade att sparken var för hög eller att den helt enkelt var farlig.

Den 35-årige svensken hade flera chanser att ge sitt lag ledningen, men varje gång var Middlesbroughs målvakt Victor Valdés, tidigare i Barcelona och förra säsongen i just United, i vägen.

I stället var det bortalaget som tog ledningen i 67:e minuten när Grant Leadbitter, som gjorde sin första match från start den här säsongen, fick in bollen.

United radade upp chanser, men kvitteringen dröjde till 85:e minuten - med Zlatan Ibrahimovic i huvudrollen. Han skarvnickade Anthony Martial som utnyttjade friläget genom att skjuta 1-1.

För Ibrahimovic, som före matchen uttryckt missnöje med att han inte åstadkommit så många målgivande passningar, var lördagens assist den fjärde under höstsäsongen.

Desto mer glädje kan han känna för höstens tolv ligamål för United. Att det inte blev något trettonde gjorde inget den här eftermiddagen, för bara minuten efter Martials kvittering nickade Paul Pogba in 2-1 på inlägg från Juan Mata.

Lördagens trepoängare betyder att United är kvar på sjätte plats, 13 poäng bakom serieledande Chelsea som hemmaslog Stoke med 4-2.

Källa - 2016-12-31 19:01

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+