Mehmeti målskytt igen för krislaget

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mehmeti målskytt igen för krislaget - Hur går det för utlandsproffsen med Malmöförflutet? Varje måndag listar Sydsvenskan det du behöver veta om helgen som gick.

Den förra MFF-anfallaren slog till med ledningsmålet hemma på Nadderud stadion redan i den andra minuten. Men ligatvåan Odd Grenland vände och vann med 2-1 och Stabaek ligger näst sist med bara fyra poäng på de åtta inledande matcherna.

Robin Olsen, FC Köpenhamn 10 matcher/10 insläppta mål

Erik Johansson, FC Köpenhamn 10 matcher/0 mål

Robin Olsen fick släppa tre bollar förbi sig i en galen målfest i Parken. När krutröken lagt sig blev det ändå seger för FCK som slog Midtjylland med 5-3. Erik Johansson spelade också hela matchen och drog på sig sin första varning i sin nya klubb.

Magnus Eriksson, Brøndby 22 matcher/1 mål

Ingen rolig söndag för Brøndby, 0-3 borta mot Aalborg. Magnus Eriksson kunde svära sig fri. Bänkad hela matchen.

Simon Kroon, Sønderjyske 9 matcher/0 mål

Tredje raka segern för ligatvåan Sønderjyske, 2-1 borta mot jumbon Hobro. Simon Kroon från start, utbytt med sju minuter kvar av ordinarie tid.

Alex Nilsson, Tarxien Rainbows 12 matcher/4 mål

Avslutade säsongen på Malta genom att inleda målskyttet när Tarxien Rainbows slog Floriana med 3-2. Sexa i tabellen till slut.

Behrang Safari, Basel 18 matcher/0 mål

FC Basel säkrade på lördagen sin sjunde raka ligatitel genom att besegra Sion med 2-1 på hemmaplan. De schweiziska mästarna har sexton poängs marginal ner till tvåan Young Boys med fem omgångar kvar att spela.

Den blivande MFF-återvändaren Behrang Safari tvingades avstå matchen. Den 31-årige backen klev av fredagens träning med muskelproblem i vänster vad och blir borta från spel i flera veckor, enligt klubbens webbsida.

Zlatan Ibrahimovic, Paris SG 28 matcher/34 mål

Borta från Champions League och den franska ligatiteln säkrad sedan länge, men målaptiten finns där. Zlatan gjorde två och trean när PSG hemmaslog Rennes med 4-0.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux 7 matcher/0 mål

Startspelare för några veckor sedan för första gången på länge, inte med i matchtruppen när Bordeaux i helgen besegrade jumbon Troyes borta med 4-2.

Jiloan Hamad, Hoffenheim 6 matcher/1 mål

Seger med 2-1 hemma mot Ingolstadt och Hoffenheim är på god väg att säkra fortsatt spel i Bundesliga. Lär bli helt klart i nästa omgång mot redan nedflyttningsklara Hannover. Jiloan Hamad fortsatt utanför truppen.

Miiko Albornoz, Hannover 21 matcher/0 mål

Albornoz spelade hela matchen när redan nedflyttningsklara Hannover föll hemma mot Schalke 04, 1-3.

Emil Forsberg, Leipzig 30 matcher/7 mål

Bara 1-1 hemma mot Armina Bielefeld, Emil Forsberg utbytt med tio minuter kvar, men nu är Bundesliga nära för Leipzig. Bara två omgångar kvar och fem poängs marginal ner till trean Nürnberg på kvalplats.

Nikola Djurdjic, Fortuna Düsseldorf 12 matcher/2 mål

Djurdjic inte med i truppen när Düsseldorf föll borta mot Duisburg, 1-2. Två omgångar kvar och bottenstrid i Bundesliga 2 ända in i kaklet.

Daniel Larsson, Gaziantepspor 26 matcher/4 mål

Borta mot storklubben och ligatvåan Fenerbahce fanns inget att hämta, 0-3. Daniel Larsson spelade hela matchen. Det var femte raka förlusten för laget som nu är rejält indraget i bottenstriden.

Pontus Jansson, Torino 5 matcher/0 mål

Så kom första målet för Torino. Pontus Jansson fick starta och inledde målskyttet med att nicka in en hörna i den 12:e minuten när Torino krossade Udinese med 5-1 borta.

Filip Helander, Verona 22 matcher/2 mål

Nedflyttningsklara Verona fick stryk av Sassuolo, 0-1. Filip Helander stod över efter hjärnskakningen i förra matchen.

Lisa Ek, Fiorentina 18 matcher/0 mål

Fiorentina upp på andra plats i Serie A efter övertygande 4-0 hemma mot nästjumbon Luserna. Lisa Ek spelade hela matchen.

Ricardinho, Qabala 13 matcher/0 mål

2-2 hemma mot Neftci var en missräkning för Qabala som slåss om att nå ut i Europa. Men det är tajt med poängen om tredjeplatsen och laget ligger femma. Ingen Ricardinho med den här gången.

Ola Toivonen, Sunderland 12 matcher/0 mål

Jermain Defoe ordnade 1-1 med ett straffmål på stopptid och Sunderland har fortsatt hopp om att klara sig kvar i Premier League. Ingen Ola Toivonen i matchtruppen.

Källa - 2016-05-02 08:44