Messi Jag slutar i landslaget

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Messi Jag slutar i landslaget Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Messi Jag slutar i landslaget - Nu följer Lionel Messi Zlatan Ibrahimovics exempel och tackar nej till fortsatt spel i landslaget.

Lionel Messi, av många ansedd som världens bästa fotbollsspelare, säger att han har gjort sitt i det argentinska herrlandslaget. Beskedet gav den 29-årige anfallaren i natt, efter att Argentina för andra året i följd förlorat finalen i Copa América mot Chile.

- Jag har gjort allt jag kunnat för att bli mästare med Argentina. Men jag lyckades inte, säger lagkaptenen Messi enligt landslagets Twitterkonto.

Barcelonastjärnan var en av de olyckliga som missade sin straff i den avgörande straffläggningen, som Chile vann med 4-2.

- Det är en stor besvikelse, säger han.

Lionel Messi tog VM-silver i Brasilien 2014 efter finalförlust mot Tyskland. Det blev totalt tre finalförluster i de sydamerikanska mästerskapen: 2016, 2015 och 2007.

Källa - 2016-06-27 06:54

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+