MFF podden 88 Allsvenskan är här igen!

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

MFF podden 88 Allsvenskan är här igen! Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

MFF podden 88 Allsvenskan är här igen! - Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog ser fram emot den allsvenska omstarten med fokus på omgångens höjdarmatch - Malmö FF mot Örebro - men konstaterar också att alla möten inte är lika heta (Gefle-Falkenberg, anyone?).

Podden konstaterar att Allan Kuhn fått en ganska okomplicerad laguttagning att hantera med skada på Oscar Lewicki och Kari Arnason icke tillgänglig efter EM-äventyret med Island.

Det blir också snack om Guillermo Molins flytt till Kina och Magnus Wolff Eikrems rappa övertagande av tröja nummer 10.

Ytterligare två ex-MFF:are kommer också upp till diskussion: Pontus Jansson genom sin frispråkighet kring landslaget under EM och Zlatan Ibrahimovic genom att han fortfarande är Zlatan Ibrahimovic, numera i Manchester United.

Till sist levereras ett gäng orimligt MFF-optimistiska tips för de kommande sex matcherna (två vardera mot Örebro, AIK och Kalmar). Vem som tippar flest MFF-poäng? Svaret kan överraska.

För att lyssna rekommenderar vi tex Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för Android. Även andra podspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för Android. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där. Alla tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här. Annars går det bra att lyssna i spelaren ovan.

Källa - 2016-07-07 14:50

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+