Mourinho har ändrat sig om Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho har ändrat sig om Zlatan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho har ändrat sig om Zlatan - Samtal med Mino Raiola ska ha fått José Mourinho att ändra sig.

Istället för Zlatan Ibrahimovic ska Mourinho vilja ha in en yngre anfallare till Manchester United, det uppger The Times.

Runt om i Europa har medier varit eniga. Zlatan Ibrahimovic, 34, kommer spela i Manchester United nästa säsong. Till och med spelbolagen har valt att betrakta affären som klar, då de stängt ner möjligheten att spela på en affär.

Några som går mot strömmen - och menar att det inte kommer bli någon övergång till Manchester United för svensken - är The Times. Tidningen skriver att José Mourinho bestämt sig för att förstärka laget med tre stycken spelare av högsta klass - en anfallare, en central mittfältare och en mittback. Rosén

Källa - 2016-05-29 10:31

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+