Mourinho Kan slåss om titeln

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Kan slåss om titeln Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Kan slåss om titeln - Manchester United vann ligacupen och Europa League förra säsongen, men slutade blott sexa i Premier League. Då med Zlatan Ibrahimovic i truppen.

Nu har klubben bland annat värvat in den svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf och den belgiske anfallaren Romelu Lukaku. Då hävdar klubbens manager - José Mourinho - att klubben är bättre rustad inför kommande säsong för att nå en högre placering.

- Det kommer att bli en tuffare säsong, men jag tror vi har bättre förutsättningar för att slåss om titeln, säger han till BBC.

Men att klubben är uppe och nosar bland de bästa i Europa - där tror Mourinho att United inte riktigt är ännu.

- Vi tog oss till Europa League och var ett av de bästa lagen, nu ska vi spela Champions League och vi är inte ett av de favorittippade lagen, säger han.

För att stabilisera truppen och göra den mer slagkraftig så suktar nu portugisen efter ytterligare nyförvärv inför säsongen.

- En till mittfältare skulle ge oss större bredd och en anfallare som utgår från kanten för att ge oss fler offensiva alternativ, säger han.

Manchester United inleder Premier League hemma på Old Trafford mot West Ham den 13 augusti.

Källa - 2017-07-26 08:10

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+